Integritetspolicy
Super Synbiotics AB (SSAB) arbetar för att säkerställa att din integritet ska skyddas vid din användning av våra tjänster. Denna integritetspolicy gäller endast SSAB´s kunder. SSAB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss i enlighet med PuL, personuppgiftslagen (1998:204) och EU:s dataskyddsdirektiv (95/46/EG).

Var lagras dina personuppgifter?

Uppgifterna lagras inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), men kan även överföras samt bearbetas i andra länder i enlighet med lokal och internationell lagstiftning.
Vad för slags personuppgifter samlar vi?
Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du gör beställningar och kontaktar vår kundtjänst. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation. Dessutom kan vi samla in vissa personuppgifter från externa källor, t.ex. kreditupplysningar och adressuppdateringar. När vi gör kundundersökningar avpersonifieras alla användaruppgifter.

Hur använder vi dina personuppgifter?
För följande ändamål:
För att ge dig som kund en så bra upplevelse som möjligt
För att hantera ditt personliga konto på SSAB (om du väljer att skapa ett sådant)
För att bearbeta dina beställningar och returer och för att kontakta dig angående dina beställningar.
För att sammanställa statistik
För att uppfylla lagstiftarens krav på bokföring
För att marknadsföra våra produkter till dig
För att skicka kundundersökningar till dig

Vilka är dina rättigheter?
Du har rätt att begära information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring för t.ex. bokföringsregler, eller när det finns andra legala skäl till varför uppgifterna måste sparas. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke för oss att använda uppgifterna för marknadsföringsändamål/kundundersökningar/statistik. Du kan återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@supersynbiotics.se

Vem har tillgång till dina personuppgifter?
Vi säljer, byter eller vidarebefordrar aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part utanför SSAB. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att tillhandahålla ovannämnda tjänster till dig, t.ex. transportörer i samband med leverans av varor, mediebyråer för distribution av nyhetsbrev och kreditupplysnings- eller inkassobyråer för upplysningskontroller för kontroll av identitet, kredit eller indrivning av skulder.

Vi skyddar dina personuppgifter
Vi har tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter från obehörig åtkomst. Vi anpassar fortlöpande våra säkerhetsåtgärder. Våra betalningsombud bearbetar dina kort- och personuppgifter i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden. Du kan läsa mer om dessa standarder på våra leverantörers hemsidor – PayPal.com, Klarna.se och Stripe.com

Cookies
En cookie är en textfil som sparas på din dator/mobila enhet och hämtas därifrån vid senare besök på vår hemsida. SSAB använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra personuppgifter eller för att sprida uppgifter till tredje part.
Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren eller surfa i anonymt läge.

Cookies från tredje part
Vi använder cookies från tredje part för att samla in statistik i samlad form i analysverktyg som Google Analytics. De cookies som används är både permanenta samt tillfälliga cookies (sessionscookies). Dessa permanenta cookies sparas som filer på din dator eller mobila enhet i max 24 månader. Tillfälliga cookies sparas raderas när du stänger webbläsaren.

Personuppgiftsansvarig
Super Synbiotics AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss i enlighet med PuL, personuppgiftslagen (1998:204) och EU:s dataskyddsdirektiv (95/46/EG).
Super Synbiotics AB
Nybrogatan 8
114 34 Stockholm
E-post: info@supersynbiotics.se