TEST Nya startsidan - Super Synbiotics

Mjölksyrabakterier & fibrer för din mage

Synbiotic® är ett kosttillskott med mjölksyrabakterier och ett högt fiberinnehåll för magen – tidigare endast tillgängligt för kliniska studier och forskning.

Beställ Synbiotic här »

Läs mer på vår blogg - Maghälsa

 • Antiinflammatorisk kost

  För att våra goda tarmbakterier ska trivas och göra sitt jobb, måste vi se till att ge dem rätt mat. Rikligt med råa grönsaker och frukter, nötter, fröer och baljväxter, samt att dra ner på mängden kött, är en bra bas för en frisk tarmflora.

 • Är det bättre med fler bakteriestammar?

  Viktigare än antal bakterier och antal stammar är att tillskottet är baserat på klinisk forskning. Det är viktigt att forskningen inte enbart gjorts på de enskilda stammarna utan på hela den kombination av bakterier (och andra ingredienser) som används i kosttillskottet.

 • Hur tar du hand om dina tarmbakterier?

  En hälsosam tarmflora och en god hälsa överlag vilar på tre grundpelare – kost, motion och stresskontroll. Dessa tre komponenter påverkar även varandra. Till exempel kan regelbunden motion hjälpa till att minska stress, och håller man stressen i schack kan det även bli lättare att bibehålla hälsosamma rutiner. En varierad kost med mycket frukt och grönsaker är en viktig bas för en god hälsa. För den som vill boosta lite extra kan ett tillskott av fibrer och mjölksyrabakterier vara ett bra alternativ.

 • Hur tar jag Synbiotic?

  Det enklaste är att röra ned pulvret i ett glas vatten eller juice. Rör om ordentligt och drick omedelbart för att undvika att pulvret sjunker till botten eller att blandningen tjocknar. Undvik att hetta upp pulvret eftersom värmen tar död på bakterierna. Öppnad förpackning konsumeras omedelbart för att bibehålla produktens kvalité.

 • Kosttillskott

  En noggrann och hälsosam kosthållning räcker långt och bör prioriteras. Kosttillskott för magen ska tas just som ett tillskott till kosten för att skapa de bästa förutsättningarna för magen.

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no