Ny receptbok från Stig och Marianne Bengmark - Super Synbiotics
MAGHÄLSA /

Ny receptbok från Stig och Marianne Bengmark

Stig och Marianne Bengmark släpper nu Välj Hälsa Receptboken där de samlat alla sina bästa recept för en antiinflammatorisk kost och livsstil. Scrolla vidare för ett smakprov!

Köp Välj Hälsa Receptboken enskilt för 179 kr här!

Köp Välj Hälsa Receptboken tillsammans med Synbiotic för 149 kr här!

Receptboken – Antiinflammatorisk kost i praktiken

I Välj Hälsa Receptboken ligger fokus på den antiinflammatoriska kosten i praktiken. Genom 75 recept för både vardag och fest lär vi oss att applicera principerna från Välj Hälsa-metoden samtidigt som vi njuter av smakrik och hälsosam mat. I boken finns bland annat recept på glutenfria bröd, matiga sallader, soppor, desserter samt kött- och fiskrätter.

Köp Stigs första bok Välj Hälsa här.

Välj Hälsa-metoden

Välj Hälsa-metoden är baserad på Stigs erfarenhet och forskning inom tarmflora, inflammation och antiinflammatorisk kost. Tillsammans med motion och stresskontroll är kosten ett viktigt och effektivt verktyg för att motverka inflammation i kroppen och därmed förebygga ohälsa längre fram i livet. I den första boken Välj Hälsa finns Stigs råd och riktlinjer för en antiinflammatorisk livsstil samlade – bland annat genom de 12 budorden för optimal hälsa som du även kan ta del av här.

Vem är Stig Bengmark?

Stig Bengmark är professorn som efter en lång och framgångsrik karriär inom kirurgi bytte spår för att börja forska om vad tarmfloran och inflammation har för inverkan på människors hälsa. De senaste 30 åren har Stig ägnat åt att forska och föreläsa om tarmfloran, inflammation och inte minst hur vi genom kost- och livsstilsförändringar kan ta makten över vår egen hälsa. Stigs forskning ledde bland annat fram till kosttillskotten Synbiotic15 och Synbiotic40 Enhanced som är baserade på forskningspreparatet Synbiotic 2000.

Läs mer om Stig Bengmark här!

Valj_halsa_potatissallad2_DSC_9071_WEB

Valj_halsa_Mariannes_kladkkaka_med_fat_DSC_9223_WEB

MER FRÅN:

Bakterier & fibrer för din mage

  • Baserat på 15 års forskning
  • Producerat i Sverige
  • Naturligt - inga tillsatser

nyheter och tips för din tarmflora