Hälsorevolutionen - de goda bakterierna - Super Synbiotics
MAGHÄLSA /

Hälsorevolutionen – de goda bakterierna

Hälsorevolutionen i samarbete med SuperSynbiotics, är en podcast av Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent.

Avsnitt 66: de goda bakterierna – din krockkudde i livet, i samarbete med SuperSynbiotics.

Hälsorevolutionen är en podcast av Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent. I detta avsnitt i samarbete med SuperSynbiotics kan du lära dig allt om de goda bakterierna, dina bästa kompisar. Hur kan vi välja hälsa? Få bakterierna att bli flera och göra mera nytta? Så att vi kan bli vårt optimala jag, få mer energi och minska risken för låggradig inflammation.

 

Hälsorevolutionen – de goda bakterierna

Ett väldigt intressant avsnitt som vi rekommenderar att lyssna på! ⁠Lyssna på avsnittet genom mediaspelaren ovan eller genom din podcast-app.

SuperSynbiotics produkter är naturliga kosttillskott som innehåller patenterade mjölksyrabakterier och kostfibrer. Produkterna är baserade på 15 års forskning av Professor Stig Bengmark, som ni också får lära känna lite närmare i podcasten.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.

Bakterier & fibrer för din mage

  • 15 miljarder mjölksyrabakterier
  • 4 unika bakteriestammar
  • 4 gram glutenfria kostfibrer
Köp synbiotic15 här
MER FRÅN:

Bakterier & fibrer för din mage

  • Baserat på 20 års forskning
  • Producerat i Sverige
  • Naturligt - inga tillsatser

nyheter och tips för din tarmflora

Hallo

Det ser ut til at du er i Norge. Besøk vår norske nettside her www.supersynbiotics.no